Over mij

Benieuwd naar de persoon achter deze website? Lees op deze pagina alles over mij en over de website.

Facebook

Like en volg mijn Facebook pagina om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe blogs, projecten, video's en workshops.

Instagram

Volg me op Instagram voor nieuwe projecten, sneak previews en andere leuke foto's en story's.

YouTube

Abonneer je op mijn kanaal en klik op het belletje om direct updates te ontvangen wanneer ik een nieuwe video upload.

Over de website

CreativeCins is het synoniem van Cindy Wille, ik ben een Nederlandse Mixed Media artiest en docent. Ik geef workshops, thuis in Ermelo en bij HobbyVision in Rijssen. Naast de traditionele ‘face to face’ workshops geef ik in ook online les en ben ik regelmatig ‘live’ te vinden op Facebook en YouTube.

Er is maar één ding waar ik denk ik nog meer van geniet dan wanneer ik zelf dingen maak en dat is lesgeven. Niets geeft zoveel voldoening als iemand aan het einde van een workshop de deur uit zien lopen met iets unieks wat ze zelf hebben gemaakt, geïnspireerd en vol zelfvertrouwen om er thuis verder mee te gaan en bovenal te kunnen genieten van het hele creatieve proces.

Ik vind het super leuk om mensen mee te nemen op een Mixed Media avontuur en hen te begeleiden in de weg naar het vinden van hun eigen unieke stijl.

Op deze website vind je mijn  workshops, online en offline en natuurlijk mijn blog.

 

Over Mij

47575569_2150587211629292_4410747055815786496_n.jpg

Cindy, dertiger, creatieve stuiterbal en wonend in Ermelo samen met mijn vriend, Bull Terrier en Kakariki. In het dagelijks leven werk ik als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en geef ik een aantal lessen in de sportschool. De tijd die overblijft besteed ik aan CreativeCins (voorheen CinsCreations). Ooit begonnen als hobby, maar inmiddels veel meer dan dat.

Ik begon zo’n tien jaar geleden met 3D-kaarten, stapte al vrij snel over naar stempels en omringde me iedere vrije minuut met markers, potloden, lint, kant en het meest prachtige papier. Ik werd gevraagd voor verschillende design teams , waarbij Lili of the Valley toch wel de kers op de taart was.

Omdat ik iemand ben die geprikkeld moet blijven begon ik langzaam uit mijn comfort zone te stappen en besloot een kijkje te nemen in de wondere wereld van Mixed Media en Art Journaling….ik vertrok en er was geen weg meer terug. ‘Down the Rabbit Hole and never look back’, dat zeg maar.

Maar wat heeft het me een hoop leuke dingen gebracht!
Ik werk samen met bekende merken als Lindy’s Gang, the Dusty Attic en Dutch Doobadoo en naast workshops bij HobbyVision in Rijssen,  geef ik workshop thuis in Ermelo en online. 

Een hobby is het natuurlijk allang niet meer, het is zoveel meer!

Fun Facts / / Wist je dat

  • Ik een bijna ziekelijke obsessie heb voor post-apocalyptische sci-fi, de ‘de wereld is vergaan en bijna iedereen is dood’ films
  •  Ik een hekel heb aan roze
  • Mijn hond mijn kind is en dat dierenartsen soms gestoord van me worden omdat ik het gewoon niet trek
  • Ik ga huilen bij het zien van wilde dieren, en dan bedoel ik dus ook baby vogeltjes in de tuin
  • We onze Jay soms meenemen om bij ons te slapen, omdat ik zo kan genieten van haar kop in mijn nek
  • Ik soms wel honderd foto’s maak voor die ene juiste foto….van mijn werk, van mijzelf, van onze hond, van eigenlijk alles
  • Ik lesgeven in de sportschool zo tof vind omdat ik een onbedwingbare eetlust heb en op deze manier in mijn broeken blijf passen
  • Ik acht dagen in zeven dagen probeer te stoppen en daardoor soms even op standby moet gaan
  • Ik iets heb met muziek, piano speel en soms liever Bach, Chopin, Johánn Jóhannsson of Ludovido Einaudi luister dan ‘moderne’ muziek
  • Ik mezelf volledig kan verliezen in alles wat ik doe
Translate »